Beter gevonden worden met Google Ads

Wilt u beter gevonden worden in Google, en dus mogelijk meer clienten vanaf Google krijgen? Dan is naast het hebben van een geoptimaliseerde praktijkwebsite een zogenaamde Google Ads campagne de oplossing.

Hiermee komt u namelijk boven alle gewone zoekresultaten te staan en vergroot u de kans dat mensen op uw link klikken en naar uw website gaan enorm. Niet voor niets zeggen veel online marketingspecialisten dat als je niet bij de eerste 10 links staat je eigenlijk niet op Google bestaat. Dus is hoog staan erg belangrijk. Dit kan met een zogenaamde Google Ads campagne, speciaal gericht op uw praktijk.

Om deze ingewikkelde materie makkelijk te maken hebben we 2 pakketten gemaakt. We hebben een Basis pakket voor kleine lokale campagnes met 1 dienst  (bijvoorbeeld fysiotherapie in Utrecht) en een groot pakket voor landelijke campagnes of meerdere diensten.

Vanaf €150,- per maand (excl. het budget voor Google) richten we uw Google Ads campagne in en sturen we uw campagnes bij om de resultaten verder te verbeteren. Dit klinkt misschien als een fors bedrag, maar als u daarmee 3 cliënten per maand meer krijgt bent u al snel uit uw kosten. Wij helpen u bij een keuze maken wat het meest geschikt is voor uw situatie. We doen dit via een gratis telefonische brainstormsessie. In een half uur analyseren we dan uw situatie en adviseren in wat voor u de beste aanpak is.

 


 

Vul hieronder uw gegevens in en we plannen z.s.m. een afspraak!

 

Praktijknaam:
Naam:
E-mailadres :*
Telefoonnummer :
Wanneer bent u de komende week telefonisch beschikbaar :*
Wat is de link van uw website? :*
Eventuele vragen/opmerkingen: