Over Je Praktijk Online

Je Praktijk Online richt zich op betere online profilering voor jouw praktijk met betere service voor jouw cliënt. Dit doen we via de thema's eHealth, sociale media en zorgmarketing. Daar hebben wij verstand van en willen we jullie mee van dienst zijn via onze producten en diensten. 

Ons team bestaat uit onderstaande mensen, en daarnaast werken we als een netwerkorganisatie. We werken veel samen met partners die ons aanvullen op het gebied van inhoudelijke kennis en techniek. Maar ook met partners die overlappen,  wij denken liever in termen van concullega's dan van concurrenten.
 
Wij komen allemaal uit de zorg en staan voor betere zorg. Wij stellen ons hieronder kort voor.
 
 

Denis de Vries is eigenaar, trainer
en adviseur bij Je Praktijk Online

"Sinds 1995 ben ik actief op het gebied van zorg en innovatie. Inzet van digitale middelen in en voor het zorgproces heeft me altijd enorm geboeid, en het voelt nu ook als mijn tijd. eHealth wordt steeds meer geaccepteerd en gezien als "normaal" onderdeel van de behandeling. Beter voor alle betrokkenen, en passend in de tijd dat de cliënt zelf steeds meer in regie komt. Daar help ik graag aan mee."
 
Relaties zeggen over Denis dat hij enthousiasmerend, gedegen, betrouwbaar en inspirerend is.
 
 

Paul Post is trainer en adviseur
bij Je Praktijk Online

"Ik heb meer dan 20 jaar professionele werkervaring in de (jeugd-)zorg vanuit allerlei verschillende inhoudelijke functies. Sinds 12 jaar ben ik ook trainer op het gebied van methodiek, en sinds 2 jaar ook voor JPO op het gebied van sociale media en eHealth/ online hulpverlening."
 
Paul is bevlogen, inspirerend, niet te beroerd om de discussie aan te gaan, en weet mensen in beweging
te krijgen.
 
 

Monique Besseling is adviseur

"Ik werk vanaf begin jaren 90 in de zorg. Eerst in ziekenhuizen, en sinds begin deze eeuw in de huisartsenpraktijk. eHealth en sociale media helpen mij
in mijn werk enorm en daarom help ik dit ook graag overdragen aan anderen."
 
Monique staat bekend om haar betrokkenheid,
en hoge kwaliteit, maar altijd wel met humor.

 
 

 

Vanaf vandaag is praktijk voor oefentherapie CesarNatuurlijk Bewegen online met een nieuwe website. https://t.co/9fOacfcMhC
2 maanden geleden
Vanaf vandaag is Anticonceptie Den haag live met hun website. https://t.co/t8THLjNmNY
2 maanden geleden
Cliëntenlogin wederom erkend door zorgverzekeraars https://t.co/QbV7pA2LJ6
2 maanden geleden