JPO Praktijkwebsite in het kort

Jij moet tegenwoordig minder doen in meer tijd, en dan nog vaak ook voor minder geld. Of je nu psycholoog, oefentherapeut, fysiotherapeut, diëtist of een andere professional met een eigen praktijk bent. Nu is een goede online profilering extra van belang. Voor jou, maar met name ook voor je (potentiële) cliënten en verwijzers. 

En dat geldt op je praktijkwebsite en de sociale media. En in deze tijd liefst met extra service voor je cliënten door eHealth. Dat bundelen wij in de JPO Praktijkwebsite. Met gratis instructie en begeleiding bij het maken, en daarna kun je het (bijna) allemaal zelf aanpassen. Alleen dit jaar al hebben we meer dan 40 websites gemaakt met collega's van jullie. Zie ook hier voor een aantal voorbeelden.

 

  JPO Praktijkwebsite

 BASIS

PLUS

PLUSPLUS 

 

  Setup (eenmalig)

 € 695,-

 € 995,-

 € 1995,-

  Instructie

  Online Praktijkplan

  Formulieren

2

  Sociale mediakoppelingen

  Facebookpagina

  Twitterprofiel

  Praktijkfilm

  Fotografie

  Teksten

  Nieuwsbrief

  Cliëntenlogin mail(veilig communiceren met cliënten en collega's conform AVG)

  

 

 

 

 

  Prijzen per maand

  (alle prijzen zijn inclusief BTW)

€ 24,95

€ 29,95

€ 34,95

 

 

Klik hier

om te 

bestellen

 


Ik wil graag meer weten over de JPO Praktijkwebsite

Heb je na het lezen nog vragen over de JPO Praktijkwebsites voordat je over wilt gaan tot aanschaf? Dat kan natuurlijk, klik op de onderstaande knop en vul het formulier in. We geven altijd binnen één werkdag antwoord.

 

 

Wilt u ook veilig mailen conform de AVG? Wij hebben een special aanbieding van de Cliëntenlogin Mail. Betaalbaar en… https://t.co/YQPuQ0xgtw
1 jaar geleden
Ons privacystatement voor de websites is aangepast aan de nieuwe AVG: https://t.co/IV9S3hicPr
1 jaar geleden
Vanaf vandaag is praktijk voor oefentherapie CesarNatuurlijk Bewegen online met een nieuwe website. https://t.co/9fOacfcMhC
2 jaren geleden

 

 

Voorbeelden:

 (Klik op het plaatje voor meer)