Voor wie

Je Praktijk Online heeft een focus op kleinere praktijken. Niet dat we grote praktijken uitsluiten, sterker nog daar komen we zeker ook wel en graag. Maar onze expertise ligt bij kleinere praktijken. Wat is dan klein? Klein is van solopraktijken tot en met meestal 10-15 behandelaren.

We doen veel voor GGZ-praktijken (o.a. zelfstandigd gevestigde psychologen en psychotherapeuten) en oefentherapeuten, maar ook fysiotherapeuten, diëtisten, vaktherapeuten, logopedisten, verloskundigen en huisartsen kunnen we tot onze klanten rekenen. 

We kiezen bewust voor deze doelgroep omdat de manier van werken, en de mensen die daar werken goed bij ons passen. Dicht bij en met de "echte" klant (de cliënt/patiënt), weinig politieke spelletjes, korte lijnen en daadkracht. Zo zijn wij ook!  
 

Wilt u ook veilig mailen conform de AVG? Wij hebben een special aanbieding van de Cliëntenlogin Mail. Betaalbaar en… https://t.co/YQPuQ0xgtw
1 jaar geleden
Ons privacystatement voor de websites is aangepast aan de nieuwe AVG: https://t.co/IV9S3hicPr
1 jaar geleden
Vanaf vandaag is praktijk voor oefentherapie CesarNatuurlijk Bewegen online met een nieuwe website. https://t.co/9fOacfcMhC
2 jaren geleden