LucyHoll

Lucy Holl is zelfstandig tekstschrijver/eindredacteur

"Ik werk al jaren voor uiteenlopende uitgevers van kranten en tijdschriften en voor andere opdrachtgevers. Daarbij schrijf ik ook veel over zorg en innovatie. Die zorg is immer in beweging, maar nu volgen de veranderingen elkaar helemaal in sneltempo op. Het is interessant om te zien welke rol eHealth hierin speelt. Inmiddels zijn er mooie voorbeelden van de kracht van eHealth in overvloed."

Relaties zeggen over Lucy dat zij fris en helder schrijft, en snel en goed werkt. Ze begrijpt dingen rap en verdiept zich grondig in elk onderwerp.

www.lucyholltekstenredactie.nl


JPO Praktijkcase: Online hulp goed voor cliënten, medewerkers en organisatie!

Geplaatst door LucyHoll

Tot voor kort kenden de Centra voor Psychisch Herstel van GGZ Oost-Brabant een opnameduur van een week of twaalf. Nu is dat zes tot tien weken. En wachttijden zijn ook verleden tijd. In de weken vóór de opname begint de behandeling al online. De centra hebben eHealth omarmd.
Lees meer

Oefentherapeute Ans Kragten “Cliënten reageren positief op mijn betere online presentatie”

Geplaatst door LucyHoll

Cliënten hebben alle vrijheid om zelf hun therapeut te selecteren. Dat maakt een goede online profilering des te belangrijker. Oefentherapeute Cesar Ans Kragten uit Oosterhout (bij Breda) nam daarom haar website flink onderhanden.
Lees meer

Samen praten over ons profiel heeft flinke boost gegeven

Geplaatst door LucyHoll

Van Praktijk voor oefentherapie Mensendieck naar Movement Therapy. Movement Therapy heeft een nieuwe naam, een nieuw logo en een nieuwe site. Wat daaraan vooraf ging, was minstens zo belangrijk: de therapeuten bogen zich samen intensief over de vraag waar hun praktijk voor staat en wat hen onderscheidt.
Lees meer